Mindfulness videregående kurs med oppstart 30/1

MINDFULNESS VIDEREGÅENDE KURS med Thomas Thorvaldsen 30/1, 6/2, 27/2 og 12/3 kl.18.00-20.00. Pris: 1550,-
Påmelding/gavekort: post@klarkommunikasjon.no
eller tlf 405 35 550

Dette er et kurs tilpasset de som har gått kurs i mindfulness hos oss tidligere og som ønsker en fordypning.

Hva er mindfulness?
Mindfulness er bevisst tilstedeværelse i øyeblikket.
Det er å kunne observere tankene og følelsene på en slik måte at de ikke styrer adferden din. Å kunne bruke tankene på en klok måte uten at de bruker deg.

Vi har alle vært gjennom utallige opplevelser fra tidlig barndom, fått en haug med tilbakemeldinger som har formet oss, og vi har gjort mange tolkninger som er blitt til det livssynet hver og en av oss bærer på. Denne informasjonen former et begrenset selvbilde, og dette selvbildet reflekterer de tanker, følelser, reaksjoner og handlinger vi gjør i dag.

Mindfulness er frigjøringen fra troen på at dette begrensende
selvbildet er deg, slik at dine naturlige egenskaper og ferdigheter får komme til overflaten og forme en livssituasjon i balanse. Mindfulness er å observere fra ditt innerste, noe som gir en enorm klarhet i forhold til din egen identitet. Dette gir store muligheter for å kunne mestre alt hva livet måtte bring

”Bevisst tilstedeværelse i øyeblikket er frihet fra å være fanget av automatiske tanker, følelser og tolkninger. Det er å oppleve en indre trygghet og tillit som ingen kan ta fra deg.”

DOKUMENTERTE FORDELER VED MINDFULNESS :
Økt velvære.
Mindre stress.
Bedre konsentrasjon.
Demper betennelse i kroppen
Mindre uro og nedstemthet.
Et bedre immunforsvar.
Kursinformasjon

Å være helt oppmerksom her og nå er å være fri fra fortidens begrensninger, samtidig som vi bruker all vår erfaring, kunnskap og kreativitet til å skape en god livssituasjon.

Link til forskining:
https://forskning.no/dna-hjertet-trening/mindfulness-og-yoga-demper-aktiviteten-til-betennelsesgener/335797?fbclid=IwAR28H2_xNLmnKOABzq7BZUAvKVF64bFpDhUdQkAmDB5Jj7m8adyZgakbu1Y

Legg igjen en kommentar