Mindfulness grunnkurs med oppstart 22/1

MINDFULNESS GRUNNKURS I TØNSBERG
22/1, 29/1, 5/2 og 12/2 kl.18.00-20.00.
med Thomas Thorvaldsen fra Klar Kommunikasjon.

” Et balansert sinn er det beste du kan ha i møte med livets utfordringer “

Hva er mindfulness?
Mindfulness er bevisst tilstedeværelse i øyeblikket.
Det er å kunne observere tankene og følelsene på en slik måte at de ikke styrer adferden din. Å kunne bruke tankene på en klok måte uten at de bruker deg.

Vi har alle vært gjennom utallige opplevelser fra tidlig barndom, fått en haug med tilbakemeldinger som har formet oss, og vi har gjort mange tolkninger som er blitt til det livssynet hver og en av oss bærer på. Denne informasjonen former et begrenset selvbilde, og dette selvbildet reflekterer de tanker, følelser, reaksjoner og handlinger vi gjør i dag.

Mindfulness er frigjøringen fra troen på at dette begrensende
selvbildet er deg, slik at dine naturlige egenskaper og ferdigheter får komme til overflaten og forme en livssituasjon i balanse. Mindfulness er å observere fra ditt innerste, noe som gir en enorm klarhet i forhold til din egen identitet. Dette gir store muligheter for å kunne mestre alt hva livet måtte bring

”Bevisst tilstedeværelse i øyeblikket er frihet fra å være fanget av automatiske tanker, følelser og tolkninger. Det er å oppleve en indre trygghet og tillit som ingen kan ta fra deg.”

Praktisk informasjon:
Pris: 1550,-
Påmelding: post@klarkommunikasjon.no

Legg igjen en kommentar